Connect with us
Publicitate

Economic

Germanii de la Foerch investesc 3 milioane de euro într-un nou depozit la Săcele

Publicitate

Publicat

pe

Compania germană Foerch, lider în comerţul cu ridicata al maşinilor-unelte, a primit autorizația de construire pentru un nou depozit. Acesta va fi amplasat în Săcele, anunță OpiniaSăceleană.ro.

Publicitate

Noua construcție se va desfășura pe o suprafață de peste 4.000m2, dintre care 3.000m2 depozit si peste 1.000 m2 birouri, săli de training și de negociere. Aceasta va fi construită după o arhitectură modernă, incluzând soluții eficiente energetic și prietenoase cu mediul, amenajarea acesteia presupunând o investiție de peste 3 milioane de euro.

În noua locație își vor desfășura activitatea cei 35 de angajati pe care Foerch îi are în prezent în depozit și birouri. În viitor, compania urmărește dublarea numărului de angajați pentru a susține activitatea celor peste 120 de consultanți de vânzări.

Foerch România face parte acum din companiile de top cu vânzare directă de articole consumabile, articole de montaj şi de ancorare pentru ateliere şi industrie, cu traditie de peste 13 ani pe piața națională. În anul 2020 Foerch România a înregistrat o cifră de afaceri de 47.710.262 lei, fiind al 10-lea an consecutiv în care firma înregistrează profit. Astfel Foerch România reprezintă unul dintre angajatorii atractivi de pe piața săceleană.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes