Connect with us
Publicitate

Fapt divers

George Simion, fără mască alături de aproape 30 de oameni la o mănăstire din județul Brașov

Publicat

pe

Copreședintele AUR, George Simion, a postat duminică, pe pagina de Facebook, o imagine realizată în fața unei mănăstiri, în care apare alături de aproape 30 de persoane, fără ca vreuna să poarte mască de protecție, deși România este în stare de alertă din cauza pandemiei de COVID-19. „Am purtat cu toții mască în interiorul bisericii” a fost singura explicație transmisă de George Simion pentru Libertatea.

Publicitate

George Simion a precizat pentru ziar că fotografia a fost realizată astăzi, 17 ianuarie, și că a fost făcută la Mănăstirea Sâmbăta, care este situată în comuna Sâmbăta de Sus, județul Brașov.

„Fotografia este de azi. Suntem la mănăstirea Sâmbăta de Sus, împreună cu parlamentarii noștri. Am avut o reuniune în zonă și am purtat cu toții masca în interiorul bisericii. Aceasta este poziția noastră”, a declarat George Simion pentru Libertatea.

Guvernul a aprobat în ședința din 12 ianuarie prelungirea cu 30 de zile a stării de alertă pe teritoriul României, începând cu data de 13 ianuarie 2021.

Publicitate

Una dintre principalele măsuri care trebuie respectate pe durata stării de alertă este „menținerea obligativității purtării măștii de protecție în spațiile publice, la locul de muncă, în spațiile comerciale, precum și în mijloacele de transport în comun, pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani”.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes