Connect with us
Publicitate

Administrație

George Scripcaru, după ce a recâştigat Primăria Braşov: „Am adus Brașovul acolo unde trebuie”

Publicat

pe

Una dintre cele mai acerbe ”bătălii” pentru fotoliul de primar s-a dat, ieri, categoric la Brașov, unul dintre orașele cu cel mai mare buget din țară în acest an.

George Scripcaru recâștigă Primăria municipiului Brașov, după aproape patru ani și o prezență record la vot, iar Allen Coliban a pierdut în fața celui pe care l-a învins în 2020. Rezultatul parțial a fost anunțat chiar de câștigător, la numărătoarea paralelă din 90% dintre secțiile de votare din oraș.

„Mai sunt 10% din secțiile de votare care încă nu au transmis datele, dar lucrurile din acest punct de vedere, statistic vorbind, cred că nu pot decât să ne mai aducă voturi în plus. Este un lucru îmbucurător, a fost un proces greu. Atât eu, cât și Adrian Veștea am făcut ceea ce trebuie pentru ca să câștigăm aceste alegeri, atât la nivelul municipiului, cât și la nivelul județului Brașov. Am adus Brașovul acolo unde trebuie, din punct de vedere politic vorbind. Vreau să le mulțumesc celor care m-au votat, celor care m-au susținut, echipei care a fost alături de mine în această perioadă foarte complicată”, a spus George Scripcaru, potrivit Radio România Brașov FM.

George Scripcaru își va prelua mandatul din toamnă, când se va încheia mandatul primarului încă în funcție, Allen Coliban. Acesta din urmă anunța după miezul nopții un avans de aproximativ 1000 de voturi în favoarea lui George Scripcaru.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes