Connect with us
Publicitate

Eveniment

Gelozia l-ar putea costa libertatea. Un brașovean și-a amenințat fosta iubită cu o armă neletală și l-a agresat pe actualul partener al femeii

Publicat

pe

Un braşovean şi-a amenunţat, din gelozie, cu o armă neletală fosta iubită. Individul gelos că femeia are o relaţie cu un alt bărbat a ameninţat fata cu bătaie, sar şi cu o armă neletală pe care o avea fără a deţine permis pentru ea. Mai mult de atât, după conflict, femeia a depus la Poliţie o solicitare de protecţie prin care fostul iubit nu avea voie să se apropie. Individul nu a respectat-o, iar în faţa blocului în care locuieşte, bărbatul l-a luat la bătaie pe actualul iubit al femeii. 

„Din cercetările efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că, la data de 14 iunie 2022, în jurul orei 14.20, un tânăr, în vârstă de 29 ani, pe fondul geloziei, ar fi amenințat-o cu acte de violențe pe concubina sa. De asemenea, tânărul ar fi prezentat, cu scopul de a-i crea o stare de temere concubinei sale, o armă neletală, pe care o deținea fără a avea permis sau autorizație de deținere.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de tânăr.

Ulterior, la aceeași dată, în jurul orei 19.30, tânărul s-ar fi deplasat la locuința concubinei sale, încălcând în acest fel măsurile prevăzute în ordinul de protecție provizoriu, prin aceea că s-ar fi deplasat la o distanță mai mică de 200 de metri față de concubina sa și de locuința acesteia. De asemenea, tânărul ar fi agresat fizic un alt tânăr, în vârstă de 25 ani, care se afla în fața imobilului de domiciliu al femeii situat în municipiul Brașov.”, a transmis IPJ Braşov.

Publicitate

Bărbatul a fost reţinut 24 de ore. Acum polițiști fac cercetări într-un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare, încălcarea dispozițiilor dispuse prin ordinul de protecție, lovirea sau alte violențe și nerespectarea regimului armelor și al munițiilor.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes