Connect with us
Publicitate

Administrație

Gata cu murăturile în adăposturile civile. Primăria trimite astăzi notificări tuturor asociațiilor de proprietari care nu au eliberat încă spațiile

Publicat

pe

Brașovenii care nu și-au golit beciurile care au rol de adăposturi pentru protecție civilă mai au la dispoziție 10 zile să facă acest lucru. Primăria va trimite, astăzi notificări tuturor asociațiilor de proprietari care nu au eliberat încă adăposturile civile, anunță Radio România Brașov FM.

Publicitate

Sunt 141 de adăposturi civile în oraș, dar câteva zeci sunt beciuri pentru locatarii care și-au pus la păstrare murăturile și zarzavaturile de peste iarnă. Municipalitatea a început inventarierea și verificarea stării acestora începând din data de 24 februarie, iar unii dintre locatari au eliberat, între timp, spațiul. Alții încă nu, motiv pentru care municipaltatea trimite astăzi notificări asociațiilor de proprietari care au astfel de adăposturi, pe care trebuie să le și elibereze, dar să îl și ducă la starea inițială. Asta și pentru că, de-a lungul timpului, unele adăposturi au fost compartimentate și segmentate, după cum a constatat municipalitatea.

Asocițiile de proprietari au termen 10 zile să se conformeze, după care municipalitatea va intra în ele cu Poliția Locală, iar Asociațiile care nu au golit beciurile vor fi amendate.

După această etapă, adăposturile vor intra într-un proces de reabilitare, iar pentru asta, Consiliul Local urmeză să facă o rectificare de buget.

Publicitate

În municipiul Brașov, cel mai vechi adăpost a fost construit în 1944. Cele mai multe datează din anii 70 și de la construire nu au beneficiat de niciun del de lucrări de reparații sau reabilitări.

Sursa: Radio România Brașov FM

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes