Connect with us
Publicitate

Administrație

Gabriela Firea a demisionat din Guvern

Publicat

pe

Publicitate

Ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, Gabriela Firea, a demisionat vineri din Guvern după o discuție cu premierul și președintele PSD, Marcel Ciolacu, ca urmare a scandalului „azilelor groazei”. Este a doua demisie după cea a ministrului Muncii, Marius Budăi.

Demisia Gabrielei Firea a fost depusă la Secretariatul General al Guvernului, transmite digi24.ro.

Firea primise termen de gândire până luni dacă-și dă sau nu demisia de onoare din Guvern, au declarat pentru Digi24.ro surse din conducerea PSD.

După publicarea de către Digi24 a documentului care dovedește că patronul „azilelor groazei”, Ștefan Godei, a fost angajat la cabinetul de senator al Gabrielei Firea, dar și la clubul de fotbal deținut de primăria lui Florentin Pandele, acesteia i s-a transmis că ar trebui să facă un pas în spate, în caz contrar, partidul i-ar retrage sprijinul politic.

Publicitate

Gabriela Firea este primvicepreșdinte al PSD și și-a declarat intenția de a candida din nou pentru funcția de primar al Capitalei. În partid se cunoaște de multă vreme existența unei rivalități între ea și liderii bărbați ai formațiunii, Marcel Ciolacu temându-se de o eventuală dorință a Gabrielei Firea de a candida la alegerile prezidențiale.

Joi, Digi24 a publicat un document care arată că Ștefan Godei, patronul azilului din Ilfov, este omul de casă al familiei Firea -Pandele încă din 2014 și a fost angajat în toate instituțiile la care Firea a lucrat până a ajuns ministru. Ultimul loc de muncă al lui Godei a fost la Senat, unde a lucrat ca șofer până în februarie anul acesta, când au apărut public anchetele jurnalistice din azilele ororilor. Gabriela Firea a reacționat și a spus că nu a fost șoferul ei nici la Senat, nici la Primărie.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes