Connect with us
Publicitate

Eveniment

Furt mai puţin obişnuit, la Săcele. Un câine a fost furat din curtea unei case

Publicat

pe

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Săcele cercetează împrejurările săvârșirii  unei infracțiunii de “furt calificat”, după ce doi tineri ar fi furat un câine din curtea unui imobil.

Publicitate

La data de 28 octombrie, în jurul orei 10:00, Poliția municipiului Săcele a fost sesizată de o tânără, cu privire la faptul că, din curtea casei sale, i-a fost sustras un câine, din rasa ciobănesc de Bucovina.

După ce au efectuat cercetări, polițiștii au identificat animalul sustras, acesta fiind în curtea unui imobil, situat pe strada Gârcinului, din municipiul Săcele.

Tot aici polițiștii au identificat și un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din aceeași localitate, care a confirmat că el este cel care a luat câinele.

Publicitate

Astfel, față de tot probatoriul administrat până în prezent, a fost dispusă măsura reținerii tânărului pentru o perioadă de 24 de ore, acesta fiind depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov.

De asemenea, activitățile desfășurate au dus la identificarea unui tânăr, în vârstă de 21 de ani, care ar fi participat și el la furtul câinelui.

Pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, față de cele două persoane bănuite a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

În cauză, cercetările sunt continuate de Poliția Municipiului Săcele, sub coordoarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov,

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes