Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Frumoasa ucraineancă refugiată la Braşov care a impresionat o lume întreagă după ce şi-a spus povestea pe Facebook îşi continuă lupta cu războiul pe reţelele sociale: „Lumea va fi salvată prin iubire!”

Publicat

pe

Publicitate

Ucraineanca Yulia Chernitskaya a impresionat o lume întreagă după ce a povestit, pe rețelele sociale, o întâmplare petrecută într-o benzinărie din Braşov. La patru zile după ce a postarea ei s-a viralizat, frumoasa ucrineancă a postat un nou mesaj pe reţelele sociale. Ea îşi continuă lupta cu războiul pe paginile de pe reţelele sociale.

Profesoara de fitness, care a fugit de la Kiev de teama bombardamentelor şi s-a refugiat la Braşov, își continuă campania anti-război pe rețelele sociale.

„Lumea nu va fi salvată de frumusețe. Lumea va fi salvată prin iubire! Gândește-te doar la aceste cuvinte, la ceea ce vreau să spun.

Inamicul este motivat și se hrănește cu mânia și ura noastră față de el, dar numai dragostea îl poate ucide. Până la urmă, este precum un vampir care se uită la lumină”, a scris Yulia Chernitskaya, pe Facebook.

Yulia Chernitskaya este originară din Odessa și mamă a patru copii. Ea este profesoară de fitness și, în momentul începerii bombardamentelor, se afla la Kiev, oraș în care locuiește alături de cele 4 fetițe.

Publicitate

Yulia Chernitskaya are un site, numit Fitness Mama, cu programe de nutriție pentru slăbit. De asemenea, ea este și antrenor individual.

„Sfaturi personale și motivaționale. Pentru acest tip de activitate ai nevoie de doar 40 de minute pe zi. Orele și zilele de antrenament vor fi stabilite ulterior, pentru a fi convenabile atât pentru client, cât și pentru antrenor”, se arată pe site-ul Yuliei Chernitskaya.

Yulia Chernitskaya are peste 11.000 de urmăritori pe pagina de Facebook și peste 100.000 pe cea de Instagram.

Alături de o fotografie în care apare ținând în mâini două bancnote de 100 de lei, Yulia Chernitskaya a povestit că a primit banii, într-o benzinărie, de la un bărbat în vârstă, care s-a oferit să o ajute în momentul în care i-a văzut numărul de înmatriculare.

Antrenoarea a recunoscut că a fost impresionată până la lacrimi de gestul bărbatului, despre care spune că era vizibil că nu avea o situație financiară ieșită din comun.

Yulia Chernitskaya și ajutorul primit de la un bărbat în benzinărie

”Acești bani i-ai primit de la un bărbat de 60-65 de ani într-o benzinărie, când am ieșit și mă îndreptam spre mașină după ce achitasem un plan. El și-a șters parbrizul și m-a întrebat în română ‘Ucraina?’, ‘Ucraina’, i-am răspuns.

Probabil m-a așteptat când a văzut numărul de Ucraina. Și-a deschis portofelul, mi-a dat 100 de lei și a spus ‘glorie Ucrainei!’. Am început să plâng. Am refuzat să iau bani, mai ales că am văzut că avea o mașină veche. Însă el și-a deschis iar portofelul și mi-a mai dat 100 de lei, mi-a spus că sigur am nevoie.

Nu mi-am putut stăpâni lacrimile. Până la urmă, nici nu știa că am 4 copii care mă așteaptă. Și bine că nu i-am spus, că sigur își golea portofelul. Am vrut să-l îmbrățișez, dar nu m-a lăsat. Dacă acest om îmi citește postarea trebuie să știe că a ajutat o mamă a patru copii.

Am stat în tăcere în mașină, mi-am șters lacrimile și nu puteam înțelege. Așa ceva?!”, a scris Yulia Chernitskaya, pe Facebook.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes