Connect with us
Publicitate

Eveniment

Francezul dispărut în masivul Bucegi a fost găsit mort

Publicat

pe

Cetățeanul francez dispărut sâmbătă în masivul Bucegi, după ce a plecat sâmbătă din Bucureşti cu intenţia de a face un traseu montan, a fost găsit mort. Salvamontiștii au descoperit trupul fără viață al bărbatului marți, pe Jepii Mici, în partea inferioară, transmite observatornews.ro.

Publicitate

Şeful Salvamont Buşteni, Laurenţiu Paraschiv, a declarat pentru Agerpres că trupul neînsufleţit va fi recuperat pe cale terestră. ”A fost găsit mort pe Jepii Mici, în partea inferioară. Ar fi căzut circa 80 de metri din potecă. Trupul va fi recuperat pe cale terestră”, a precizat Laurenţiu Paraschiv.

Bărbatul de 58 de ani a fost căutat într-o zonă extrem de extinsă din masivul Bucegi, situată pe teritoriul județelor Prahova și Brașov.

Pascal Bourgedis a plecat sâmbătă, 28 octombrie, din Bușteni, urmând să parcurgă traseul Bușteni – Gura Diham – Cabana Mălăiești și apoi către Piatra Arsă.

Publicitate

Francezul fusese văzut ultima dată cu două zile în urmă, în zona Vârfului Bucșoiu.

Bărbatul de 58 de ani, de naționalitate franceză, era angajat al Ambasadei Franței la București.

Marți, reprezentanţii Ambasadei Franţei la Bucureşti au confirmat că turistul francez, care a plecat sâmbătă din Bucureşti cu intenţia de a face un traseu în Munţii Bucegi şi care a fost căutat de către salvamontiştii din Buşteni, era un angajat al Ambasadei Franţei în România.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes