Connect with us
Publicitate

Turism

FOTOREPORTAJ / Sărbători all inclusive. Este ideea cu care hotelierii din Brașov și de pe Valea Prahovei au reușit să atragă turiști pentru Crăciun și Revelion

Publicat

pe

Hotelierii de la munte care au mizat, în acest an, pe pachetele all inclusive pentru sărbători au dat lovitura. Camerele s-au vândut rapid, iar în locațiile unde există astfel de oferte abia dacă se mai găsește un loc de cazare liber. Chiar dacă scot ceva mai mulți bani din buzunar, turiștii sunt încântați că scapă de griji și au la discreție tot ce își doresc, de la mâncare și băutură până la facilitățile de relaxare.

Publicitate

Pentru prima dată de la deschidere, administratorii unui hotel boutique de trei stele din Vama Buzăului au scos pe piață pachete all inclusive pentru sărbători. Ideea a dat roade imediat, iar acum locația a fost ocupată în proporție de aproape 95%. Unitatea de cazare are 14 camere și un apartament, iar în curte au fost montate opt bungalouri cochete pentru turiștii care își doresc ceva mai multă intimitate. Trei nopți de cazare pentru Crăciun costă de la 2100 de lei, pentru o cameră dublă. De revelion tarifele pentru două persoane pornesc de la 3600 de lei, pentru un sejur de trei nopți.

„Anul acesta am reușit să vindem mult mai repede pachetele. Ce înseamnă la noi all inclusive? Înseamnă cazarea în 6-7 tipuri de camere, toate mesele incluse, între mese diverse snacks-uri și produse de casă făcute de noi, pachet de băuturi cu tării, vinuri, bere, cafele, ceaiuri. Oferim în pachetele all inclusive toate facilitățile SPA pe care le avem în complex, însemnând jacuzzi, ciubăr cu apă sărată încălzită, ambele sunt în exterior, dar și o saună finlandeză. Vom avea seri festive de Crăciun, iar de revelion va fi o petrecere cu DJ, iar în funcție de autorități o să stăm până la ora la care o să ni se permită”, spune Cristian Drăguț, administratorul hotelului.

Și pe Valea Prahovei turiștii au vânat ofertele all inclusive pentru Crăciun și Revelion. Administratorii au decis să schimbe tradiționalele oferte de sărbători cu mic dejun inclus și mese festive cu pachete all inclusive. Ideea a prins imediat, iar clienții s-au grăbit să rezerve o cameră din timp. Gradul de ocupare este de 100%.

Publicitate

„Pentru Crăciun am creat un pachet de trei nopți all inclusive în care vor avea în fiecare seară muzică live, pentru copii am pregătit piese de teatru, Moș Crăciun, tăierea porcului, în data de 24 decembrie. De Revelion am oferit un pachet de trei nopți all inclusive, plus o noapte gratuită, unde la fel turiștii vor avea tot felul de surprize plăcute. Oaspeții vor avea acces la toate facilitățile, SPA, piscină, jacuzzi, sală de fitness, locuri de joacă, fără costuri suplimentare. Noi am reușit să garantăm turiștilor că, în cazul unor situații neprevăzute, își vor primii banii înapoi”, a declarat Romeo Almășan, managerul hotelului de 4 stele din Azuga.

Pentru un sejur de trei nopți de Crăciun, tarifele pornesc de la 3000 de lei pentru o cameră dublă. Vacanța de revelion pornește de la 5500 de lei pentru două persoane.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes