Connect with us
Publicitate

Turism

FOTOREPORTAJ / Cazările cu piscine exterioare, din județul Brașov, atrag turiștii ca un magnet. Această facilitate ridică gradul de ocupare până la 100%

Publicat

pe

Toamna blândă i-a adus la munte pe turiștii care nu au avut parte de o baie în mare. Administratorii unităților de cazare au investit masiv în amenajarea de ciubăre, jacuzzi-uri sau piscine exterioare. La hotelurile din Poiana Brașov se fac rezervări pe bandă rulantă pentru câteva ore de relaxare în bazinele încălzite, iar la un chalet din Moieciu, piscina infinity a a ridicat gradul de ocupare până la 100%.

Publicitate

În inima naturii, înconjurat de munții Bucegi și masivul Piatra Craiului, acest chalet luxos din Moieciu de Jos a devenit destinația de vacanță perfectă pentru foarte mulți turiști. Pentru ca turiștii să aibă parte de confortul unui hotel luxos, administratorii cabanei s-au gândit să le ofere oaspeților și facilități pe măsură. De departe, atracția locației este piscina exterioară.

După ce ies din chalet, turiștii pot să vină aici în zona lor privată de plajă unde au fost puse câteva șezlonguri, dar și un baldachin pentru relaxare. Însă piesa de rezistență este această piscină infinity, care are o suprafață de 32 de metri pătrați, iar apa este încălzită la peste 30 de grade Celsius.

Inițial, administratorii le-au oferit oaspeților doar un simplu ciubăr, dar au realizat că este nevoie de mai mult pentru a ieși în evidență și a atrage turiști. Așa a apărut piscina cu priveliște spectaculoasă către munții Bucegi. Și chiar daca vara se încheie, locația este rezervată complet și în primele săptămâni de toamnă.

Publicitate

„Piscina ne ajută la partea aceasta, cred că un 20% ne-a ridicat gradul de ocupare. Septembrie este full booking. Cabana se închiriază integral, sunt șapte camere, capacitate de 14 persoane. Prețurile în timpul săptămânii 3500 de lei pe noapte, iar în weekend-uri 5000 de lei pe noapte”, a declarat Ciprian Sasu, administratorul chalet-ului.

Nici în interiorul cabanei luxoase nu s-a făcut rabat la calitate. Fiecare dormitor are o suprafață generoasă și baie proprie. În zona de living deschis oaspeții au la dispoziție o bucătărie complet mobilată și utilată cu aparatură de ultimă generație. Și mansarda a fost transformată complet într-un spațiu de cinema și zonă de relaxare.

„N-avem televizoare în cameră, dar în schimb am pregătit pentru oaspeții noștri o zonă de videoproiector unde se pot uita la Netflix în timp ce savurează un pahar de vin, iar în același timp am pregătit o zonă cu băncuță, o zonă instagramabilă, cum am numit-o noi, de unde pot să admire și view-ul spre munții Piatra Craiului”, a mai spus Ciprian Sasu.

Este cerere mare pentru locații cu piscine exterioare și în Poiana Brașov. La acest hotel de patru stele din stațiune turiștii au la dispoziție două jacuzzi-uri și o piscină cu apă încălzită unde oaspeții se pot bălăci în voie cât e ziua de lungă.

„Avem o cerere foarte mare din partea oaspeților cazați, se fac programări toată ziua. Este deschis până la miezul nopții. Avem o vreme bună cu siguranță în septembrie, motiv pentru care se fac rezervări pe perioada din prima parte a lunii”, a spus Bianca Socol, front office manager.

Publicitate

Cât timp vremea va rămâne frumoasă, bazinele exterioare vor fi deschise pentru oaspeți. Odată cu venirea frigului, turiștii se vor putea bălăci în piscinele interioare ale hotelurilor din Poiana Brașov.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes