Connect with us
Publicitate

Cultural

FOTO / Zilele porților deschise, la agenția Brașov a Băncii Naționale a României. Brașovenii și turiștii vor putea vizita instituția financiară gratuit

Publicat

pe

Banca Națională a României – Agenția Brașov își deschide porțile pentru publicul larg în data de 15 decembrie 2022, în intervalul 12:00 – 18:00, și în data de 16 decembrie 2022, în intervalul orar 12:00 – 16:00, cu ocazia sărbătorilor de iarnă și a târgului de Crăciun organizat de Primăria Municipiului Brașov.

„Având în vedere succesul de la prima ediție a zilelor porților deschise„, răspundem solicitării celor care doresc să viziteze Agenția Brașov, situată în Centrul Vechi din Brașov (intrarea se face din strada Piața Sfatului, nr. 26). Cu aceasta ocazie se poate vizita și o parte a palatului Czell, o expoziție de monede și bancnote numismatice și o replică a unui lingou de aur”, au declarat reprezentanții BNR Brașov.

În luna aprilie, agenția Brașov a BNR și-a deschis pentru prima dată porțile pentru publicul larg. Atunci împlineau 142 de ani de la înființarea instituției financiare, iar Palatul Friedrich Czell a fost vizitat de zeci de brașoveni și turiști. Oamenii au avut acces la informații referitoare la istoria, arhitectura și identitatea Băncii Naționale a României și a Agenției Brașov și au primit diverse materiale promoționale.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes