Connect with us
Publicitate

Eveniment

FOTO – VIDEO / Un cadavru a fost găsit sub gheaţa Lacului Noua

Publicat

pe

IPJ Braşov a fost sesizat prin 112 în urmă cu doar câteva minute cu privire la o posibilă persoană decedată aflată în Lacul Noua.

Publicitate

ISU Braşov intervine pentru scoaterea persoanei din Lacul Noua. Au intervenit scafandri pentru aducerea corpului la mal. Nu a fost nevoie ca aceștia sa se scufunde deoarece apa nu era adâncă în zona aceea. A fost prezent și un echipaj SMURD la fața locului, dar din păcate victima era decedată, era cel mai probabil în apă de mai multă vreme, deoarece pompierii au gasit-o sub stratul de gheață format

Conform IPJ Braşov polițiștii Secției 4 Poliție Brașov asigură perimetrul zonei.

UPDATE: Persoana în cauză a fost identificată ca fiind o femeie, în vârstă de 66 ani din municipiul Brașov. Cadavrul a fost preluat și transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Brașov pentru efectuarea autopsiei și stabilirii cauzei reale a decesului.

Publicitate

Polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Brașov, continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei, a declarat comisar de poliție Alina-Maria Ivan, purtător de cuvânt IPJ Braşov.

video
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes