Connect with us
Publicitate

Social

FOTO – VIDEO / Trei camioane de gunoi au umplut voluntarii, după o acţiune de ecologizare în zona Pârâul Rece și Predeal

Publicat

pe

Publicitate

Trei camioane pline de gunoi au strânse voluntarii din pădurile din zona Pârâul Rece și Predeal. Au fost adunate aproximativ 55 de metri cubi de deșeuri.

Acțiunea de ecologizare a fost organizată la inițiativa Instituției Prefectului Județului Brașov.

„Am decis să desfășurăm această acțiune în aceeași zonă în care am intervenit acum doi ani, pentru a constata în ce măsură s-a păstrat curățenia. Din păcate, constatăm că avem mai mult de lucru. Sperăm să putem repeta acest gen de acțiuni, dar sperăm ca și cei care afectează astfel mediul ambiant să învețe din acțiunile noastre, să aibă un comportament mai civilizat și să nu mai arunce tot felul de resturi și deșeuri pe marginea drumurilor și în pădure”, a declarat prefectul Mihai Cătălin Văsii.

Voluntarii care au strâns tonele de gunoaie au provenit din rândurile instituțiilor publice, cum ar fi: Garda Forestieră, Direcția Silvică Brașov, Ocolul Silvic Brașov, Ocolul Silvic Râșnov, Primăria Râșnov, Primăria Predeal, Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov, Serviciul Teritorial Brașov al Agenției Naționale pentru Arii Naturale Protejate și Comisariatul Județean Brașov al Gărzii Naționale de Mediu.
Acțiunea a beneficiat de sprijinul societății Fin-Eco SA Brașov, care a permis depozitarea gratuită la Depozitul Ecologic Zonal Brașov a deșeurilor strânse în acțiunea de ecologizare.

Publicitate

Vă rugăm să respectați munca voluntarilor și să păstrați curățenia în zona drumurilor naționale care străbat zonele turistice din România!

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes