Connect with us
Publicitate

Eveniment

FOTO – VIDEO / Traficant de droguri prins în flagrant la un festival de muzică electronică, în Poiana Braşov. Avea la el 60 de grame de canabis

Publicat

pe

Într-un eveniment, pe data de 2 iulie, un bărbat a fost prins în flagrant delict la un festival de muzică electronică desfășurat în Poiana Brașov. Se pare că individul avea în plan să vândă droguri în timpul evenimentului.

Echipajele de poliție l-au surprins pe bănuit în momentul în care acesta deținea asupra sa aproximativ 60 de grame de canabis, ambalate în porții pentru comercializare. În plus, asupra sa au fost găsite un cântar electronic de precizie și suma de 890 de lei și 200 de euro, bani ce se presupuneau a fi proveniți din traficul ilegal de droguri.

Imediat, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Brașov au emis un mandat de reținere pentru 24 de ore, în cazul bărbatului bănuit de trafic de droguri de risc.

Tot în aceeași zi, un judecător de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Brașov a decis arestarea preventivă a bănuitului pentru o perioadă de 30 de zile. Aceasta este o măsură necesară pentru a preveni ca individul să încerce să scape de răspundere sau să influențeze ancheta în desfășurare.

Publicitate
droguri brasov
play-sharp-fill

droguri brasov

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes