Connect with us
Publicitate

Eveniment

FOTO – VIDEO / Tragedie în Munții Bucegi! Un turist şi-a pierdut viața în Brâna Caraimanului, după ce a căzut aproape 100 de metri într-o vale

Publicat

pe

Munții Bucegi au fost martorii unei tragedii îngrozitoare în urma căreia un turist și-a pierdut viața. Lipsa antrenamentului și echipamentului adecvat s-au dovedit a fi factori critici în aceste incidente nefericite.

Publicitate

Potrivit informațiilor furnizate de Salvamont, turistul a căzut aproape 100 de metri în Brâna Caraimanului. Salvamontiștii care au intervenit nu au putut decât să constate decesul în urma căderii. Trupul neînsuflețit a fost transportat spre Piatra Arsa.

În paralel cu această tragere, echipele de salvamontiști s-au mobilizat pentru a salva doi aventurieri care au rămas blocați pe traseul Seaca Crucii. Lipsa experienței și a echipamentului tehnic adecvat i-a pus într-o situație critică, iar intervenția salvatorilor este esențială pentru aducerea acestora în siguranță. Eforturile sunt intense și coordonate pentru a asigura că cei doi aventurieri vor fi aduși în jos fără niciun risc suplimentar pentru viața lor.

Aceste incidente triste subliniază încă o dată importanța pregătirii corespunzătoare înainte de a aborda traseele montane și necesitatea echipamentului tehnic adecvat. Salvamontiștii îndeamnă pe toți cei care doresc să exploreze aceste minunate dar imprevizibile peisaje să fie bine pregătiți, să respecte regulile de siguranță și să evite asumarea de riscuri inutile.

Publicitate

„Din păcate lipsa antrenament si de echipament a mai făcut o victima in Bucegi. Un turist si-a pierdut viata după ce a căzut aproape 100 de metri din Brâna Caraimanului.

În aceste momente salvamontiștii ai transportă trupul spre Piatra Arsa.

Tot acum se acționează pentru salvarea a doi aventurieri care au rămas blocați pe Seaca Crucii din lipsa de experienta si prea puțin echipament tehnic.”, a transmis Salvamont Buşteni.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes