Connect with us
Publicitate

Eveniment

FOTO – VIDEO / Tragedie fără margini! Un bărbat a murit şi altul a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost resuscitat, în urma unui accident la Dâmbul Morii, pe DN 1

Publicat

pe

Tragedie pe drumurile din Braşov. Un bărbat şi-a pierdu viaţa şi altul a ajjuns în stare foarte gravă la spital, după ce maşinile în care se aflau s-au izbit una de alta, la Dâmbul Morii.

Publicitate

Cei du şofei au rămas încarceraţi şi au fost resuscitatţi. din păcate pentru unul dintre ei, în vârst de 41 de ani, medicii nu au putut decât să constate decesul. Cel de-al doilea a fost transportat de echipajul medical la Spitalul Judetean Brasov.

„La fața locului s-au deplasat trei echipaje SMURD, o autospecială pentru descarcerare, un echipaj cu apă și spumă şi o ambulantă SAJ. Din păcate în ciuda eforturilor depuse de către personalul medical, una dintre cele doua victime, un bărbat în vărstă de 41 de ani, nu a răspuns manevrelor de resuscitare şi a fost declarată decedată.”, a transmis ISI Braşov.

„În urma impactului au rezultat două victime, conducătorii auto, unul dintre aceștia fiind transportat la spital, iar în cazul celuilat șofer, cadrele medicale declarând decesul. Traficul este blocat pentru efectuarea de cercetări la fața locului.”, transmite IPJ Braşov.

Publicitate
accident dambul morii 1

accident dambul morii 1

accident dambul morii 2

accident dambul morii 2

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes