Connect with us
Publicitate

Fapt divers

FOTO – VIDEO / Primele imagini de la petrecerea miliardarilor lumii din Poiana Braşov. Invitaţi costumaţi în prinţi şi prinţese, împăraţi şi războinici medievali

Publicat

pe

Publicitate

Party-ul miliardarilor din Poiana Brașov a fost unul pe măsura avuției lor. Zona unde a avut loc prima petrecere a fost ”separată” de restul lumii, iar acolo aveau să ajungă invitații. În Stâna Turistică Sergiana s-au dezlănțuit oamenii, îmbrăcați în împărați, prinți, prințese, războinici medievali.

Două nopți albe! Asta le-au pregătit organizatorii. Și nu oriunde, în România, în patria lui Dracula, că tot e Halloween! Primul party, de încălzire, a avut loc la Stâna Turistică Sergiana – sâmbătă, pe seară, a început show-ul – acolo unde miliardarii, dar și oameni din lumea cinematografiei și a modelingului au răspuns prezent. Așa cum vă informam, zona a fost securizată complet doar cei care știau parola au intrat, transmite cancan.ro.

Invitații au fost conduși la mesele lor conform unor liste. Distracția începuse. Petrecăreții nu au venit, clasic, la costumele de afaceriști, ci au abordat vestimentația de pe timpul regilor, pentru că, firește, în patria lui Dracula au aterizat. Războinici medievali, împărați, regine, prinți, prințese! Așa s-au încins vedetele ajunse pe plaiuri mioritice. Au mimat dansurile războiului, au mimat pașii rari, dar apăsați, ai conducătorilor de împărății…

Unii s-au vopsit pe față, și-au arătat colții de vampir, dar, cu toții, au zâmbit larg atunci când s-au ”tras” în poze și filmulețe. A fost mega-petrecere, spartă în jurul orei două dimineața, când fiecare s-a retras la pensiunile închiriate cu două luni înainte. Și sunt pregătiți să încingă, din nou, party-ul, doar că fix la Dracula acasă, la castelul Bran!

Publicitate
petrecere brasov
play-sharp-fill

petrecere brasov

Sursa foto – video instagram: bodyhubofficial, @ylyrak, @oloferlandsson

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes