Connect with us
Publicitate

Eveniment

FOTO – VIDEO / Ploaia înghețată a creat probleme pe șosele. Angajații DRDP au intervenit toată noaptea pe drumurile din Brașov și Sibiu

Publicat

pe

Publicitate

Un fenomen periculos a îngreunat traficul pe mai multe drumuri din centrul țării. Ploaia înghețată a transformat șoselele în adevărate derdelușuri, iar pentru a preveni producerea unor accidente, angajații Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov au intervenit toată noapte cu utilajele pentru a curăța carosabilul și pentru a împrăștia material antiderapant.

„Mai multe sectoare de drumuri naționale și autostrăzi din centrul țării sunt acoperite de ploaie înghețată. Utilajele DRDP Brașov intervin în județele Sibiu și Brașov pentru a combate lunecușul de pe carosabil. Ploaia înghețată este un fenomen foarte greu de combătut pentru că materialele antiderapante sunt imediat acoperite de gheață. Tocmai din acest motiv vă rugăm să reduceți viteza dacă treceți prin zone cu ploaie iar pe autostrăzi să respectați recomandările afișate pe panourile de avertizare (reducerea vitezei la 60 km/h și păstrarea unei distanțe mai mari față de autovehiculele din față)”, au transmis reprezentanții DRDP Brașov.

 

Avertizările specialiștilor nu au ajuns însă la toți șoferii. Un accident grav a avut loc pe autostrada A1, în județul Sibiu. 6 autovehicule au fost implicate în carambol, iar 9 persoane au fost rănite. Din păcate, una dintre victime nu a mai putut fi salvată. Un bărbat, în vârstă de 48 de ani, a murit după ce mașina în care se afla a căzut de pe pod.

Traficul pe A1 a fost blocat până la ora 3 dimineața. În tot acest timp, circulația pe autostradă a fost deviată de la nodul Mohu, pe Drumul Național 1.

Publicitate

sursa foto: ISU Sibiu

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes