Connect with us
Publicitate

Eveniment

FOTO – VIDEO / O femeie a scăpat ca prin minune cu viață după ce a căzut aproape 40 de metri pe Jepii Mici, în Munţii Bucegi

Publicat

pe

Publicitate

O femeie în vârstă de 56 de ani a scăpat ca prin minune cu viață după ce a căzut aproape 40 de metri pe poteca turistică Jepii Mici, unul dintre cele mai cunoscute trasee de drumeție din Munţii Bucegi. Incidentul dramatic s-a petrecut în această dimineață, punând în alertă echipele de salvare montană și personalul medical.

Potrivit informațiilor primite de la Salvamont Buşteni, femeia a suferit un traumatism cranian grav în urma căruia şi-a pierdut cunoştinţa, totodată a suferit şi un traumatism toracic în urma căzăturii. Echipa de la Salvamont Buşteni a intervenit imediat după ce au fost alertați și au reușit să o recupereze pe victimă din zona Valea Caraimanului.

De asemenea, salvamontiștii au solicitat intervenția unui echipaj de urgență SMURD pentru a asigura transportul femeii la spital și pentru a-i acorda îngrijiri medicale de urgență înainte de a o transfera în unitatea medicală.

Tot astăzi o altă intervenție medicală este în desfășurare la Vârful Omu pentru a asista o femeie cu diabet. Echipajele de intervenție sunt mobilizate pentru a acorda ajutorul necesar în condiții de siguranță și promptitudine.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes