Connect with us
Publicitate

Eveniment

FOTO – VIDEO / O casă şi o anexă gospodărească în flăcări, în cartierul Tractorul. Mai multe butelii ar fi fost în anexă

Publicat

pe

În această seară, echipele de intervenție ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Brașov au fost alertate și au intervenit rapid pentru a stinge un incendiu puternic izbucnit pe strada Al. Ciurcu, în cartierul Tractorul din municipiul Brașov.

Publicitate

La fața locului s-au deplasat imediat 4 autospeciale de stingere cu apă și spumă, alături de un echipaj SMURD. Echipele operative au constatat că ard intens o casă și o anexă gospodărească, pe o suprafață de aproximativ 150 de metri pătrați, cu degajare mare de fum.

Incendiul a fost rapid localizat, iar echipajele ISU Brașov acționează în prezent pentru lichidarea completă a acestuia. Din fericire, până în acest moment, nu s-au înregistrat victime.

Un aspect notabil este faptul că, conform unor surse, în anexa gospodărească afectată se aflau mai multe butelii, ceea ce a sporit gradul de pericol al intervenției. Cu toate acestea, eforturile coordonate ale echipajelor de intervenție au asigurat controlul situației și au limitat extinderea incendiului.

Publicitate

În sprijinul operațiunilor de stingere, a fost adusă și o autoscară pentru a gestiona eficient situațiile în care flăcările s-au extins în înălțime.

[fvplayer id=”1466″]

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes