Connect with us
Publicitate

Eveniment

FOTO – VIDEO / O casă din cartierul Şchei a fost mistuită de flăcări

Publicat

pe

O casă de pe strada Podul Crețului din municipiul Brașov a fost mistuită de flăcări, iar autoritățile au intervenit imediat pentru a controla situația.

La fața locului s-au deplasat patru mașini de pompieri, o mașină de salvare și o echipă SMURD pentru a stinge focul. Incendiul a afectat o suprafață de aproximativ 300 de metri pătrați și a fost localizat. În sprijin, o altă mașină de pompieri a fost trimisă la fața locului.

Din fericire, cele trei persoane care se aflau în imobil au fost evacuate în siguranță.

Traficul în zonă este blocat momentan, iar polițiștii investighează cauzele incendiului.

Publicitate

În urma incendiului, a doua casă din aceeași curte a fost afectată și polițiștii au luat măsuri pentru a se asigura că persoanele din zonă sunt în siguranță.

Din cauza incendiului autobuzele de pe linia 50 întorc pe Tocile.

„S-a reuşit localizarea și lichidarea incendiului înainte ca acesta să se extindă și la alte case situate în apropiere. Intervenţia pentru stingerea incendiului a durat aproximativ două ore și jumătate. Au ars acoperişul casei şi mansarda pe o suprafată de aproximativ 300 de metri pătraţi.

Patru persoane care se aflau în locuință în momentul izbucnirii incendiului s-au autoevacuat. Proprietarul casei a primit îngrijiri medicale după ce a fost mușcat de propriul câine și a suferit traumatisme la nivelul membrelor superioare. Acesta a refuzat transportul la spital.

Cauza izbucnirii incendiului este în curs de stabilire.”, a transmis ISU Braşov.

incendiu brasov
play-sharp-fill

incendiu brasov

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes