Connect with us
Publicitate

Eveniment

FOTO – VIDEO / Locomotivă în flăcări. Un tren plin cu substanţe chimice a luat foc. Traficul feroviar între Braşov şi Bucureşti este complet blocat

Publicat

pe

Publicitate

Locomotiva unui tren încărcat cu azotat de moniu a luat foc, duminică seară, în localitatea Brazi din județul Prahova, fiind afectate mai multe trenuri de persoane care circulă dinspre Brașov spre București. Trenul este format din 25 de vagoane, fiind încărcat cu azotat de amoniu.

Conform ISU Prahova, se intervine cu două autospeciale de stingere, o autospecială cu azot şi o ambulanţă SMURD. Locomotiva a fost decuplată de către mecanic, iar odată cu decuplarea de restul vagoanelor nu mai există pericol de explozie.

CFR a anunțat că traficul feroviar este temporar oprit între Crivina și Brazi din cauza incendiului la locomotiva trenului de marfă.

Trenul circula pe firul I, iar la cererea ISU Prahova a fost oprită circulația si pe firul II, fiind afectate 4 trenuri de călători (1635, 5021, 1636 și 11634), care staționează în gările adiacente, până la redeschiderea circulației.

O locomotivă a luat foc între Brazi și Crivina
play-sharp-fill

O locomotivă a luat foc între Brazi și Crivina

Sursa foto şi video: observatorulph.ro

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes