Connect with us
Publicitate

Eveniment

FOTO – VIDEO / Inundaţii puternice în Stupini. Un dig de pe Ghimbăşel s-a rupt. În gospodării şi pe drumuri apa este de jumătate de metru

Publicat

pe

Publicitate

Inundaţii puternice în Stupini, pârâul Ghimbăşel a ieşit din matcă a intrat în mai multe gospodării şi a acoperit mai multe străzi din zonă. În unele locuri apa ajunge chiar şi la jumătate de metru. Se pare că din cauza viituri un dig de pe pârâu s-a rupt şi aceasta ar fi motivul pentru care apa a acoperit cu rapiditate străzile şi curţile oamenilor.

Conform IPJ Braşov inundaţii sunt pe strada Fagurelui, pe o distanță de circa 350 de metri, la intersecția DN 13 cu strada Făgurelui, pe o distanță de aproximativ 500 de metri, strada Fântânii pe o distanță de circa 150 de metri, aici nivelul apei este de 10 – 15 centimetri. Inundaţii mai sunt şi pe DN 13, sensul de mers Rupea spre Braşov pe o lungime de aproximativ 50 de metri, aici nivelul apei de aproximativ 10 – 15 centimetri.

Inundaţii puternice au fost şi în gospodăriile oamenilor din zonă. Apa a trecut peste roţile maşinilor, iar culturile gospodarilor au fost distruse de apa mare.

inundatii stupini
play-sharp-fill

inundatii stupini

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes