Connect with us
Publicitate

Eveniment

FOTO – VIDEO / Incendiu violent la piața de haine second hand din Bartolomeu. Fumul gros poate fi văzut de la câțiva kilometri distanță

Publicat

pe

Este alertă în Brașov din cauza unui incendiu violent izbucnit la piața de haine second hand din Bartolomeu. Vâlvătaia a izbucnit în urmă cu scurt timp, iar flăcările uriașe au cuprins o mare parte din zona unde, în mod normal, își făceau veacul comercianții de produse la mâna a doua.

Publicitate

Un fum gros a cuprins toată zona, iar acesta poate fi văzut de la câțiva kilometri distanță. Tocmai acest fum a alertat oamenii care se aflau în zonă, iar tot ei sunt cei care au dat alarma la 112.

„Incendiu în Bartolomeu în piața de haine second hand (vis a vis de Brintex). La fața locului s-au deplasat 7 autospeciale cu apă și spumă, o autoscară și un echipaj SMURD. Intervenția este în dinamică. Sunt degajări mari de fum, motiv pentru care solicităm închiderea ferestrelor pentru toate locuințele din zona respectivă.”, a declarat Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al ISU Brașov.

Momentan autoritățile nu știu dacă în zonă se aflau persoane care ar fi putut să fie surprinse de incendiu și rănite.

Publicitate
Incendiu Bartolomeu

Incendiu Bartolomeu

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes