Connect with us
Publicitate

Eveniment

FOTO – VIDEO / În plină pandemie jandarmii braşoveni petrec cu muzică pusă din autospeciale chiar în faţa unităţii. Măştile de protecţie au lipsit iar distanţarea nu a existat

Publicat

pe

În plină pandemie, jandarmii din Brasov au organizat o petrecere chiar în faţa unitatii. Evenimentul ar fi avut loc pe data de 28 februarie. Angajaţii Grupării Mobile de Jandarmi „Burebista”, din Brasov, au organizat o petrecere de pensionare pentru unul dintre colegii care urma să treacă în rezervă.

Publicitate

Jandarmii i-au făcut o surpriză, l-au aşteptat cu confeti, şampanie şi muzică pusă chiar din autospecialele unităţii.

Pe filmare se poate vedea că nimeni nu poartă mască, nu există distanţare socială, iar jandarmii îl iau în braţe şi îl pupă pe colegul care a ieşit la pensie.

În fotografii se vede cum câteva zeci de jandarmi stau aliniaţi şi lipiţi unul de altul fără a fi distanţaţi şi fără a pura măşti de protecţie.

Publicitate

„Referitor la imaginile apărute în spațiul public, vă comunicam faptul că am luat cunoștința despre manifestarea care a avut loc în unitatea noastră. Astfel, în seara zilei de 28 Februarie, în jurul orei 23:00, la ieșirea din misiune efective din cadrul unei subunități mobile, pe fondul trecerii în rezervă a șefului ierarhic, i-au adus acestuia mulțumiri pentru activitatea depusă în calitate de militar, fapt materializat prin aclamații și urări. În ceea ce privește atitudinea cadrelor militare de a se manifesta fără respectarea măsurilor de protecție individuală la nivelul unității noastre s-a stabilit o comisie pentru a verifica acest fapt, și pentru a se lua măsurile legale care se impun.”, a transmis Mihai Preda, purtătorul de cuvânt al Grupării Mobile de Jandarmi „Burebista”.

„Este nevoie de o comisie deoarece în imagini apar cadre militare. În cazul acesta, se urmează o procedura care prevede stabilirea unei comisii. Imaginile apărute au contribuit la finalizarea într-un timp scurt a cercetărilor și luarea măsurilor care se impun.”, a mai spus Mihai Preda

Şi mai trist este că oamenii care au făcut asta sunt tocmai cei puși să vegheze la respectarea legii și a regulilor. Cei care îi sancţionează pe cei ce nu poartă măşti şi care îndrumă la respectarea distanţării sociale.

UPDATE: „Comisia a stabilit faptul ca s-au încălcat regulamentele interne și prevederile legii 55/2020 referitoare la măsurile de protecție sanitară urmând a se stabili sancțiunile ce vor fi aplicate în funcție de gradul de vinovăție al fiecărui participant.”, a transmis Mihai Preda.

video

https://stagingfinastg.wpengine.com/video-jandarmii-care-au-petrecut-in-pandemie-fara-masti-si-distantare-in-fata-unitatii-au-fost-amendati/

Publicitate

 

Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes