Connect with us
Publicitate

Fapt divers

FOTO – VIDEO / Doi ursuleţi rămaşi orfani după ce mama lor a fost împuşcată vor creşte la sanctuarul de la Zărneşti

Publicat

pe

Încă un miracol în ziua Sfântă de Paște! Doi dintre cei trei pui rămași orfani în Vatra Dornei, după ce mama lor a fost împușcată, au ajuns în grija echipei sanctuarului AMP Libearty, administrat de Asociaţia „Milioane de prieteni”.

Publicitate

Două fetițe de un an, speriate și hăituite, au fost tranchilizate în noaptea de înviere și au ajuns la Sanctuarul AMP Libearty unde sunt acum în siguranță, departe de gloanțe, dar cu trauma de a-şi fi văzut mama omorâtă sub ochii lor.

Ursoaica și cei trei pui de un an fuseseră relocați din zona Predeal în urmă cu 3 săptămâni. Au intrat în două gospodării din localitatea Vatra Dornei în datele de 17 și 18 aprilie de unde au plecat fără să fie alungați, iar în data de 19 aprilie mama a fost împușcată la câțiva metri de pădurea care îi era acum casă.

„Martorii spun că echipa de intervenție a avut un singur glonț care doar a rănit-o grav și ursoaica a fost lăsată să agonizeze minute în șir pe un teren privat, cu puii lângă ea, până au mai fost aduse gloanțe care să o omoare, după care și-au făcut poze cu “trofeul”. Cei trei pui au fost alungați în pădure unde șansele lor de supraviețuire erau minime. Din păcate, doar doi dintre pui au mai apărut în zonă.”, au transmis reprezentanţii Asociaţiei „Milioane de prieteni”.

Publicitate

AMP Libearty, Casa lui Patrocle și Ursulețul Cârcotaș, împreună cu localnicii din Vatra Dornei au colaborat pentru salvarea acestor suflete și le mulțumim că și-au sacrificat sărbătorile pentru a le vedea în siguranță.

ursi 1

ursi 1

ursi 2

ursi 2

ursi 3

ursi 3

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Observator

    25 aprilie, 2022 at 11:19 pm

    In sfarsit criminalilor nenorociti le-a venit inima la loc de cand au liber din nou sa impuste ursi ; cat de nemernic trebuie sa fii sa impusti o ursoaica ce are pui ??? Netrebnici nenorociti fara suflet ! Saptamina trecuta a fost impuscata ursoaica de la Izvoru Muresului care avea doi pui ,chipurile pentru ca era agresiva …normal ca era agresiva pentru ca avea pui ; acum o noua barbarie la Vatra Dornei ; cat de neom nenorocit trebuie sa fii sa faci asa ceva ! Opriti aceste brute barbare cu fata umana !!! Cum li se poate da mana libera sa o impuste in dreapta si in stinga fara sa pateasca nimic ???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes