Connect with us
Publicitate

Eveniment

FOTO – VIDEO / DN 1 este blocat la Buşteni după ce aluviunile au ajuns pe şosea. 30 de case şi un supermarket sunt inundate

Publicat

pe

La Bușteni a plouat torențial în noaptea de luni spre marți. O viitură puternică a blocat DN 1 și a inundat mai multe case și un supermarket. La fața locului intervin mai multe utilaje pentru curățarea drumului de aluviuni.

„IPJ Prahova a anunțat că pe DN 1, la Bușteni, km 130, traficul a fost blocat în urma precipitațiilor abundente (sunt scurgeri de apă și aluviuni de pe străzile din amonte). La fața locului este un echipaj de poliție. „Traficul rutier a fost deviat prin zona Zamora”, a precizat IPJ Prahova.

Zona de munte din Prahova se află sub cod portocaliu de inundații până marți, 20 iulie, ora 10.00. La Bușteni, în noaptea de luni spre mați, a plouat torențial.

„A plouat torențial și o viitură puternică a blocat DN1”, a precizat Laurențiu Paraschiv, coordonatorul Salvamont Bușteni.

Publicitate

Ploile torențiale de la Bușteni nu au rămas fără urmări. 30 de locuințe au fost inundate, i

Pentru îndepărtarea efectelor produse de inundații intervin salvamontiștii din cadrul Salvamont Bușteni, Salvamont Prahova, dar și angajați ai societății Primăriei Bușteni, potrivit Laurențiu Paraschiv, coordonator Salvamont Bușteni.

Pompierii militari au fost solicitați să intervină după ce 30 de locuințe au fost inundate.

„În urma unei ruperi de nori în zona de nord a județului, 30 de locuințe au fost inundate. La fața locului au fost mobilizate 2 autospeciale de stingere, 2 motopompe și 1 echipaj de prim ajutor”, a precizat ISU Prahova.

Inundatii Busteni 20.07.2021 - 2
play-sharp-fill

Inundatii Busteni 20.07.2021 - 2

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes