Connect with us
Publicitate

Eveniment

FOTO – VIDEO / Dezastru lăsat pe Tâmpa de cei care au ales să petreacă Revelionul pe munte. Sute de sticle de şampanie, doze de bere şi bidoane au fost adunate de voluntari

Publicat

pe

Ieri, 03.01 2024, în urma numeroaselor sesizări de la cetățeni nemulțumiți de faptul ca pe Vârful Tampa sunt foarte multe deșeuri, mai mulţi voluntari împreună cu iubitori ai muntelui s-au deplasat pentru a igieniza vârful muntelui Tâmpa.

Publicitate

„Am fost neplăcut surprinși să constatam că cei care au ales să facă trecerea dintre ani, au lăsat în urmă cantități mari de deşeuri. De la nelipsitele sticle de șampanie, pahare de sticlă sparte până la pahare de plastic, doze de bere, peturi de plastic și alte deșeuri. Deşeuri de la petarde şi artificii la sticle sparte care pot răni copii sau animalele.” au transmis voluntarii care au participat la ecologizare.

Voluntarii au strâns împreună cinci saci de deşeuri.

Zonele igienizate au fost zone foarte dificile greu accesibile. Doar pasiunea și iubirea pentru acest munte i-a motivat pe voluntari, acești iubitori ai muntelui să coboare după fiecare pet, sticlă sau doză de bere.

Publicitate
  • NU mai lăsați deșeuri în rezervație
  • NU mai spargeți sticle în natură
  • NU mai aprindeți focuri deschise sau artificii în pădure pot izbucni incendii
  • NU mai vandalizați panourile de informații

[fvplayer id=”1482″]

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes