Connect with us
Publicitate

Sport

FOTO – VIDEO / Corona Braşov, cu o mână pe trofeul Erste Liga! Astăzi are trofeul pe masă. Atmosferă de senzaţie în tribune şi în faţa patinoarului

Publicat

pe

Publicitate

Corona Braşov a învins-o pe FTC-Telekom cu scorul de 5-2 (1-1, 3-1, 1-0), marţi, pe Patinoarul Olimpic din Braşov, în al treilea meci al finalei Erste Liga la hochei pe gheaţă.

Ryan Gerald Lowney (13:17), Jared Michael Van Wormer (25:58), Connor Sullivan Sills (30:51), Samuel Owen Williams (31:54) şi Radim Valchar (59:40) au înscris pentru echipa de sub Tâmpa, în timp ce pentru Ferencvaros au punctat Vladimir Roth (14:58) şi Gergo Nagy (32:24).

Corona are acum 3-0 la general, după cele două victorii de la Budapesta, cu 5-3 şi 4-0.

Finala se dispută după sistemul cel mai bun din şapte partide, următoarea fiind programată tot la Braşov, astăzi, de la ora 18:30, când Corona are şansa de a sărbători câştigarea trofeului.

Publicitate

A fost o atmosferă senzaţională ieri seară la Patinoarul Olimpic din Braşov. Peste 1.500 de braşoveni au cântat neîncetat în tribune şi alte câteva sute în parcul Tractorul, acolo unde clubul a montat un ecran gigant pentru cei care nu au mai prins bilete la meci. Atmosfera a fost şi mai frumoasă după terminarea meciului, când toţi oamenii au început să cânte în faţa patinoarului.

Corona Braşov joacă finala Erste Liga pentru a treia oară, după ce le-a pierdut pe cele din 2014 (în faţa slovacilor de la HC Mikron Nove Zamky) şi 2021 (în faţa formaţiei SC Miercurea Ciuc).

Ferencvaros a câştigat trofeul în 2019 (cu SC Miercurea Ciuc), dar a mai jucat finala în 2022 (cu SC Miercurea Ciuc) şi 2023 (cu ACSH Gheorgheni).

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes