Connect with us
Publicitate

Social

FOTO – VIDEO / Clădirea Teatrului „Sică Alexandrescu” şi fântâna arteziană din Piaţa Sfatului, curăţate profesional de o firmă care a suportat tot costul lucrărilor

Publicat

pe

Publicitate

Costurile lucrărilor de curățare au fost suportate de Kärcher România ca parte a sponsorizării sale în domeniul culturii.  „Continuăm astfel tradiția companiei Kärcher de a se implica în curățarea monumentelor istorice din întreaga lume.”, a transmis firma.

Echipamentele profesionale au îndepărtat reziduurile organice, pentru ca monumentele să își păstreze frumusețea pentru generațiile viitoare, iar restauratorii să poată interveni mult mai ușor pentru a le prezerva.

Pentru acest proiect a fost definită o întreagă listă de echipamente profesionale care au fost utilizate în Piața Sfatului, în exteriorul și interiorul clădirii Teatrului “Sică Alexandrescu”.

Pentru curățarea balconului teatrului, au fost utilizate o mașină de frecat – aspirat pentru a îndepărta murdăria grosieră.

Publicitate

Ferestrele teatrului au fost curățate folosind tehnologia profesională de curățat geamuri, a aspiratoarelor pentru ferestre.

Zonele din Piața Sfatului, precum și cele din exteriorul Teatrului “Sică Alexandrescu” au fost curățate utilizând o gamă extinsă de echipamente profesionale.

Zona fântânii arteziene din Piața Sfatului a fost de asemenea curățată, folosindu-se inclusiv echipamentul SGG 1, aparat pentru eliminarea gumei de mestecat.

„A face curat nu înseamnă doar acțiunea în sine, ci și acel sentiment de bine pe care îl ai atunci când vezi rezultatul final. Iar echipa noastră de profesioniști simte din plin acel sentiment zilele acestea, când suntem la Brașov, pentru a ne implica în proiectul de curățare a Pieței Sfatului și a Teatrului Sică Alexandrescu.

Astăzi a fost o zi specială – colegii noștri au lucrat în foaierul teatrului, o zonă unde ferestrele generoase lasă lumina să pătrundă în interior, pentru a sublinia eleganța arhitecturii.

Ne-am concentrat atenția pe podeaua din marmură. Aceasta a fost curățată folosind mai multe echipamente: aparate de frecat – aspirat, aspiratoare umed – uscate, aparate ce folosesc puterea aburului. Totul pentru ca la final podeaua să arate impecabil.

Proiectul se apropie de final, emoțiile sunt mari din partea noastră, abia așteptăm să vă arătăm rezultatul eforturilor profesioniștilor Kärcher. Mulțumim Primăriei Brașov pentru încrederea acordată echipamentelor noastre – împreună putem reda strălucirea spațiilor publice!”, a transmis firma care a făcut curăţenia generală.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes