Connect with us
Publicitate

Eveniment

FOTO-VIDEO / Aproximativ 600 de familii din Brașov vor rămâne fără apă caldă și căldură din cauza unei avarii majore la rețeaua de transport a agentului termic

Publicat

pe

Publicitate

O avarie majoră la rețeaua de transport a agentului termic din cartierul Florilor a pus pe jar autoritățile locale. Angajații Serviciul Public Local de Termoficare lucrează pentru remedierea problemelor apărute la conducte, dar responsabilii spun că marți ar putea fi nevoiți să oprească furnizarea de agent termic. În jur de 600 de familii vor rămâne fără apă caldă și căldură până la rezolvarea problemei.

„Avaria este pe rețeaua de transport, Dn 500mm, atât pe conducta de tur, cât și pe cea de retur. Ea este localizată in curtea Școlii Gimnaziale nr. 11. Având în vedere temperaturile negative din această noapte, am luat decizia sa nu oprim furnizarea de agent termic, cu condiția ca adaosul de apă caldă să nu fie peste limita de suportabilitate a pompajului. Mâine dimineață, pentru a putea începe reparațiile, Serviciul Public Local de Termoficare (SPLT) este nevoit să sisteze furnizarea de agent termic in cartierul Florilor. Vor fi afectați aproximativ 600 de abonați. Colegii de la SPLT vor interveni astfel încât pana seara, dacă totul decurge fără alte incidente, lucrările de reparații sa fie terminate. Pentru rețeaua de transport din Florilor, există un proiect de modernizare pe modelul celui din cartierul Tractorul. SPLT are un studiu de fezabilitate, la care trebuie actualizați indicatorii tehnico-economici”, au declarat reprezentanții Primăriei Brașov.

Avarie retea termica
play-sharp-fill

Avarie retea termica

sursa: Primăria Brașov

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes