Connect with us
Publicitate

Eveniment

FOTO + VIDEO / Apariţie inedită în centrul oraşului

Publicat

pe

Apariţie inedită în această dimineaţă în centrul oraşului. Toţi cei care au trecut pe Calea Bucureşti au putut vedea pe stradă o iapă împreună cu mânzul ei. Cele două animale s-au plimbat nestingherite pe mijlocul străzii mai mult timp.

O patrulă a Poliţiei Locale i-a găsit în mijloul străzii dimineaţă în jurul orei 5.30. Poliţiştii au luat legătura cu Direcţia Sanitar Veterninară şi cu reprezentanţii Zoo Braşov, i-au îngrijit şi au monitorizat zona până ce la faţa locului au ajund oamenii de la Asociaţia „Milioane de prieteni”.

Conform Asociaţiei „Milioane de prieteni” Iapa cu un mânzul şi-au făcut apariţia între blocuri, pe Calea București. Mămica pare puţin rănită şi pare a fi bolnavă, răcită. Pentru a verifica asta a fost chemat un doctor pentru cabaline să vadă care este situaţia.

Cei doi cai nu sunt microcipaţi, Două persoane au venit pentru a-i lua, însă nu au putut prezenta acte care să dovedească faptul că ei sunt proprietarii. Animalele au fost preluate de Asociaţia „Milioane de Prieteni”.

Publicitate

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes