Connect with us
Publicitate

Eveniment

FOTO – VIDEO / Accident grav pe DN 1, în Codlea. Cinci persoane evaluate medical

Publicat

pe

Un accident rutier a avut loc recent pe Drumul Național 1, în localitatea Codlea, implicând două autovehicule. Autoritățile au intervenit prompt, trimițând echipe ale Poliției Rutiere pentru a investiga incidentul.

Publicitate

La fața locului, polițiștii efectuează cercetări amănunțite pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul. Din fericire, cele cinci persoane implicate în incident sunt conștiente și au fost evaluate medical.

Din motive de siguranță, traficul auto a fost direcționat să circule pe o singură bandă de mers în zona incidentului. Această restricție va fi ridicată după finalizarea măsurătorilor efectuate și după ce vehiculele vor fi îndepărtate de pe partea carosabilă.

Poliția Rutieră atrage atenția conducătorilor auto să manifeste prudență sporită în zonă și să respecte cu strictețe indicațiile polițiștilor care dirijează traficul. Se recomandă o atenție deosebită pentru a preveni alte incidente și pentru a permite autorităților să-și desfășoare activitățile în condiții optime.

Publicitate

Cetățenii sunt îndemnați să evite zona accidentului în măsura posibilităților și să opteze pentru rute alternative până când circulația va reveni la normal. Informații suplimentare vor fi furnizate de către autorități pe măsură ce ancheta progresează.

accident codlea

accident codlea

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes