Connect with us
Publicitate

Eveniment

FOTO – VIDEO / A fost farsă sau răzbunare? Povestea mașinii vopsită cu mesaje din cartierul Avantgarden care a devenit virală pe rețelele de socializare

Publicat

pe

Sursa foto: Facebook / Primaria Munikipiului Brasov

O fotografie în care apare o mașină pe care este scris mesajul „M-ai lăsat gravidă, boule” a devenit virală pe rețelele de socializare. Poza a fost făcută în cartierul Avantgarden Bartolomeu, iar oamenii care au văzut vehiculul mâzgălit au făcut tot felul de scenarii.

Publicitate

Inițial, brașovenii care locuiesc în zonă s-au gândit că ar putea fi vorba despre o răzbunare. Dar pe mașină erau scrise și mesajele „I am gay” și „La mulți ani”, iar acest lucru i-a dus cu gândul la o farsă.

Farsa masina Avantgarden

Farsa masina Avantgarden

Explicația vine chiar de la George, proprietarul mașinii. Sâmbătă, bărbatul a împlinit 24 de ani, iar ziua de naștere și-a sărbătorit-o la o cabană din satul Peștera. Când s-a întors acasă și-a lăsat mașina în parcarea din fața blocului, iar prietenii lui și-au pus în aplicare planul.

Publicitate

„Aveam de la Crăciun rămas un spray din ăla pentru brad și ne-am gândit să îi facem o farsă, să o țină minte. Am scris mesajele că astea ni se păreau cele mai comice, la ora aia Se ia repede vopseaua de pe mașină, se ia și cu degetul. Era bine să fie permanentă”, au spus prietenii sărbătoritului.

George și-a văzut mașina vopsită cu mesaje chiar sâmbătă, în jurul orei 2.00 dimineața. Inițial și el s-a gândit că și-ar fi lăsat iubita însărcinată, iar acesta era modul în care ea l-ar fi anunțat. Dar câteva ore mai târziu a aflat de la amicii lui că totul a fost o farsă.

„O glumă foarte bună din partea prietenilor mei, eu îi apreciez pentru asta. Sâmbătă seara, la 2.00, m-am trezit din somn și atunci am văzut mesajul. Aceeași întrebare a fost și în capul meu, zic mă s-o fi întâmplat ceva? Am concubina de doi ani, mă gândeam că așa a vrut să-mi transmită, dar nu a fost cazul. Inițial m-am bucurat, dar nu, n-a fost cazul. Expres am și lăsat-o, de sâmbătă am avut tot timpul să o spăl, dar zic să o las așa să mai râdem puțin, dar văd că a luat o amploare mult prea mare”, a spus George, proprietarul mașinii.

Și pentru George răzbunarea a fost dulce. Și-a dus mașina la spălătorie, iar cel care s-a ocupat de curățarea vopselei a fost chiar unul dintre protagoniștii farsei.

Masina la spalatorie

Masina la spalatorie

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes