Connect with us
Publicitate

Turism

FOTO / Veşti bune pentru iubitorii muntelui. Pot ajunge din nou la cascada Tamina, unul dintre spectaculoasele locuri din masivul Piatra Mare. Drumul a fost reparat după ce a fost distrus de ploi

Publicat

pe

Publicitate

Turiștii pot ajunge din nou la cascada Tamina, după ce drumul forestier grav afectat de ploile abundente de luna trecută a fost reabilitat. Cascada este una dintre atracțiile masivului Piatra Mare.

Drumul Forestier Tamina, administrat de Ocolul Silvic Brașov, a fost afectat de ploile abundente de la mijlocul lunii iulie și a fost nevoie de intervenții pentru reabilitare.

O parte a taluzului din amonte se prăbușise, iar drumul fusese acoperit de stânci. Totodată, în peretele de stâncă înalt de circa 20 de metri era un alt bloc de piatră, de câteva tone, parțial desprins din masiv care putea sa cadă oricând, acesta fiind îndepărtat, a transmis Romsilva.

După eliberarea drumului de stânci, s-a refăcut drumul în zonele distruse și s-a refăcut un podeț tubular pentru scurgerea apei.

Publicitate

Direcția Silvică Brașov administrează, prin cele trei ocoale silvice din subordine (Făgăraș, Brașov și Teliu), aproximativ 40.600 hectare din suprafața totală de fond forestier de 205.168 hectare din județul Brașov.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes