Connect with us
Publicitate

Eveniment

FOTO / Un vehicul militar a luat foc, un soldat inconştient. Scenariul unui exerciţiu la care au luat parte militarii şi pompierii braşoveni

Publicat

pe

Publicitate

Armata Romana continua seria exercitiilor în perioada aceasta, doar că de această dată nu le face împreună cu militarii altor ţări care au ajuns în România în cadrul dislocării de trupe NATO, ci cu angajaţii ISU Brasov, exercitiul avand în vedere stingerea de incendii. La exerciţiu au luat parte militarii din Brigada 2 Vânători de Munte “Sarmizegetusa” şi pompierii de la I.S.U. Brașov.

„În parcul cu tehnica militară a Brigăzii 2 Vânători de Munte ”Sarmizegetusa”, a fost identificat un incendiu la unul dintre vehiculele parcate, cu risc major de propagare și la tehnica învecinată. A fost alertată imediat formațiunea de stingere a incendiilor din cadrul brigăzii, concomitent cu anunțarea la 112 și solicitarea unei autospeciale de stingere a focului. Pe timpul intervenției cu forțe proprii, a fost găsit un militar în stare inconștientă și în nevoie de asistență medicală de specialitate.”, acesta a fost scenariul jucat în cadrul exercițiului de stingere a incendiilor, în comun cu Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Țara Bârsei”din Brașov, a transmis MApN.

În cadrul exercițiului au fost implicate în prima fază, elementele proprii de prevenire și stingere a incendiilor alături de structura medicală, ulterior fiind implicate și elemente specializate de stingere a focului și de acordare a primului ajutor și evacuare medicală aparținând I.S.U. Brașov.

Scopul acestui exercițiu a fost de a instrui personalul în vederea formării deprinderilor necesare pentru reducerea efectelor generate de un posibil incendiu și stabilirea nivelului de cooperare cu structurile specializate ale I.S.U. Brașov.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes