Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Un urs a intrat în parcarea unui mall din Brașov și a căzut de la etaj. Din cauza rănilor grave, autoritățile au fost nevoite să îl eutanasieze

Publicat

pe

Autoritățile din Brașov au avut parte de o intervenție dificilă noaptea trecută. Echipa de intervenție, desemnată la nivel local, a fost solicitată pentru a captura un urs care se plimba pe străzile din oraș. Animalul sălbatic ar fi fost văzut prin cartierul Răcădău, dar și pe Calea București, în urmă cu o săptămână, iar aseară a ajuns chiar în centrul orașului.

În jurul orei 4.30, ursul a intrat în parcarea mall-ului AFI. În urma lui erau jandarmii, polițiștii locali, pădurarii și medicul veterinar care încercau să îl captureze. Potrivit reprezentanților Primăriei Brașov, animalul sălbatic a urcat la etajul 1 al parcării centrului comercial, iar de acolo ar fi încercat să scape.

 

„După ce a urcat la etajul 1 al parcării, a găsit un balcon, pe unde a încercat sa iasă. A căzut de acolo și s-a rănit, după care a mers pe strada Romana, unde a fost prins de echipa de intervenție. Având în vedere rănile pe care le avea, s-a luat decizia eutanasierii lui. De la intrarea în parcarea mall-lui și până la prinderea lui a fost monitorizat de echipa de intervenție și nu a reprezentat nici un risc pentru brașoveni”, au declarat reprezentanții Primăriei Brașov.

Autoritățile îi sfătuiesc pe brașoveni, dar și pe turiști, ca atunci când un urs le apare în cale să nu se apropie de el, să nu încerce să îl hrănească și să nu facă mișcări bruște pentru că animalul ar putea ataca. În orice situație de acest gen, oamenii sunt rugați să sune la 112.

Publicitate
URS AFI
play-sharp-fill

URS AFI

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
2 Comentarii

1 Comentariu

  1. Observator

    5 iunie, 2023 at 12:54 pm

    Mincinosi ordinari ! In mod sigur ursul ar fi putut fi salvat dar fideli mentalitatii de barbari needucati cu apucaturi primitive,pentru ca de gindire nu poate fi vorba la aceste reptile cu chip de oameni,au preferat sa-l omoare ! Ne meritam soarta de pagani,pacatosi nenorociti !

  2. jean78

    5 iunie, 2023 at 8:36 pm

    Bănuiala mea este că a fost omorat , nu a căzut de la nici-un etaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes