Connect with us
Publicitate

Eveniment

FOTO / Un urs a fost văzut pe drumul dintre Codlea şi Vulcan. „Aleargă dezorientat și speriat pe lângă drumul principal”

Publicat

pe

Un urs şi-a făcut pariţia în această dimineaţă pe drumul ce leagă Codlea de Vulcan. Situaţia a fost semnalată de o tânără care a postat fotografiile cu animalul pe Facebook. Din imagini se vede că ursul este pe câmp, însă chiar la marginea şoselei.

Publicitate

„Atenție sporită la trafic între Codlea și Vulcan! Un urs aleargă dezorientat și speriat pe lângă drumul principal la ieșire din Vulcan spre Mina 1 Mai. Ca să ajungă la pădure trebuie să treacă strada. A fost anunțată jandarmeria! Vă rog…fiți atenți… Sper să ajungă cu bine <<ACASĂ>> !

P.S.: Azi-noapte un tir a lovit un urs in Vlădeni… „, a transmis tânăra pe Facebook.

Sursa foto: Otilia O. / Facebook

Publicitate

 

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Adam Ioan

    17 iunie, 2021 at 10:15 am

    De cind padurea e plina de motociclete, ATV-uri si masini de teren care tulbura linistea salbaticiunilor cu guitaturi de motoare ambalate paroxistic si de cind mincarea ursilor e la noi in piete ( ciuperci, fructe de padure, radacini si plante comestibile etc. ) ce sa mai faca bietele jivine in padure ?
    Braconierii le ucid si bruma de ierbivore care a mai ramas in padure iar braconierii de lux – precum cel care plateste aceasta campanie desantata la adresa ursilor – ucid ursi mari care tineau in friu inmultirea speciei prin uciderea puilor nevirstnici pentru a se imperechea ei cu ursoaicele devenite astfel disponibile. Rezultatul este o populatie de ursi pirpirii si debilizati care nu sint in stare sa vineze si se multumesc cu ce gasesc prin gunoaiele noastre.
    Ursii au ajuns atit de familiari cu mediul urban incit trec strada pe zebra ! Relocarea nu e de ajuns, incetati sa mai ucideti ursii pentru trofeu !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes