Connect with us
Publicitate

Eveniment

FOTO / Un urs a atacat o gospodărie din satul Breaza, de lângă Făgăraș. A distrus cultura de afine apoi a intrat în curte

Publicat

pe

Un urs a intrat într-o gospodărie din satul Breaza, de lângă Făgăraș, în noaptea de marţi spre miercuri, 20/21 iulie a.c., în jurul orei 1.00. Gheorghe Polexa, proprietarul gospodăriei, a fost trezit de lătratul câinelui, iar când a ieşit în curte a realizat că este ursul.

„Era în toiul nopţii când am ieşit în curte să văd de ce latră câinele. Mi-am dat seama că a fost ursul în curte. Mi-a distrus cultura de afine după care a rupt gardul de sârmă ghimpată, a rupt poarta şi a intrat în curte. Probabil din cauza câinelui a plecat. Sigur se va întoarce” a declarat Gheorghe Polexa pentru Monitorul de Făgăraș.

Aşa cum explică bărbatul a fost un urs mare. ,,A mai atacat în sat, iar omul şi-a montat gard electric, dar tot a mai venit ursul. Nu ştim ce măsuri să luăm pentru a scăpa de urşi” a mai spus Gheorghe Polexa.

Text și Foto: Monitorul de Făgăraș

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Teodor C

    21 iulie, 2021 at 6:56 pm

    A mâncat ursul niște afine dar…a distrus cultura. Când omul merge în pădure și dă de un zmeur sau mur, se cheamă că „culege” sau „mănâncă”… Nicio diferență, de fapt. Doar două specii care se hrănesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes