Connect with us
Publicitate

Eveniment

FOTO / Un tren privat care circula pe ruta Braşov – Bucureşti şi-a „abandonat” călătorii în Gara Timișul de Sus. Oamenii şi-au continuat călătoria plătind bilete pentru altă garnitură

Publicat

pe

Trenul Astra Trans Carpatic, care a plecat duminică, 16 mai, din Gara Brașov, ora 12.00, în direcția București, s-a defectat în zona Timișul de Sus. Fără prea multe explicații cei aproximativ 50 de călători au fost coborâți din garnitură.

Publicitate

Încă de la plecarea din Brașov, trenul Astra a avut o viteză extrem de mică, iar în zona de urcare, de la Timișul de Jos către Predeal, părea că se oprește în orice clipă. De altfel, a și oprit la puțin timp după trecerea de Gara Timișul de Sus. După câteva minute de stat, trenul a început să meargă în sens opus. Atunci, unul dintre reprezentanții companiei i-a anunțat pe călători că trebuie să coboare pentru că nu mai merge un motor și că își cere scuze pentru acest inconvenient.

O mare parte dintre călători a fost preluată de către o cursă Regio CFR Călători. Și evident, plata s-a făcut la ”naș”, necontând banii dați la cursa rămasă în câmp.

Pe site-ul Astra Trans Carpatic a apărut un mesaj în care cursa Brașov-București, de la ora 12, se anulează. Adică nu pornește, însă în realitate aceasta a parcurs câțiva kilometri.

Întrebată ce soluție are pentru a rezolva chestiunea banilor dați pentru un serviciu eșuat, compania a spus că sumele vor fi returnate în cont. scrie money.ro.

Publicitate

Astra Trans Carpatic este deținută de industriașul român Valer Blidar.

Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate
Publicitate

De Interes