Connect with us
Publicitate

Social

FOTO / Un transport cu patru tone de alimente, apă şi haine a plecat din Covasna în zonele afectate de cutremurul din Turcia şi Siria

Publicat

pe

Publicitate

Un transport cu patru tone de alimente, apă şi haine, destinat sinistraţilor din Turcia şi Siria, a plecat, joi dimineaţă, din judeţul Covasna spre zonele afectate de cutremur.

Bunurile provin, în cea mai mare parte, din donaţii şi au fost colectate în cadrul unei acţiuni organizate de Parohia Ortodoxă Vâlcele, Primărie Comunei Vâlcele şi Teatrul ”Andrei Mureşanu” din Sfântu Gheorghe.

„Sub egida Episcopiei Ortodoxe a Covasnei şi Harghitei, prin colaborarea dintre Parohia Ortodoxă Vâlcele, Primăria Comunei Vâlcele şi Teatrul ‘Andrei Mureşanu’, 4 tone de alimente, apă şi haine noi pentru copii şi adulţi pleacă înspre copiii afectaţi de cutremurul din Turcia şi Siria, pe un ger năprasnic covăsnean de minus 22 de grade! Mulţumim tuturor pentru sprijin”, a scris preotul Vasile Antonie Tămaş, pe pagina sa de Facebook.

Potrivit directoarei Teatrului „Andrei Mureşanu”, Anna Maria Popa, caravana se va opri în Bucureşti, iar cei care doresc să se alăture acţiunii umanitare prin donarea de alimente sau pături pot veni joi, până la ora 12,00, la Centrul Naţional al Dansului Bucureşti.

Publicitate

 

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes