Connect with us
Publicitate

Eveniment

FOTO / Un tânăr și-a pierdut cunoștința după ce a căzut cu bicicleta pe o potecă din Poiana Brașov

Publicat

pe

Accident grav petrecut pe poteca Oaban, din Poiana Brașov. Un tânăr care se plimba cu bicicleta pe munte și-a pierdut echilibrul, a căzut și s-a lovit grav pe tot corpul. Prietenii ciclistului au văzut că tânărul s-a accidentat iar când au ajuns la el au realizat că starea lui este gravă așa că au sunat imediat la 112.

Publicitate

O echipă din cadrul Salvamont Brașov a plecat în căutarea victimei și a prietenilor săi, iar când salvatorii montani au ajuns la locul accidentului au realizat că tânărul ciclist avea răni pe aproape tot corpul.

„În urma căzăturii, ciclistul a suferit un traumatism cranio-cerebral cu pierderea stării de conștiență, un traumatism de coloană în zona toracală, precum și plăgi zgâriate la nivelul feței. După ce i s-a acordat primul ajutor și a fost complet imobilizat pe targă, a fost coborât până în Drumul Forestier, de unde a fost transportat mai departe cu UTV-ul până la Pietrele lui Solomon. De aici, a fost preluat de un echipaj SMURD, în vederea transportului către unitatea spitalicească, în vederea controalelor de specialitate”, au declarat reprezentanții Salvamont Brașov.

 

sursa foto: Salvamont Brașov

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes