Connect with us
Publicitate

Eveniment

FOTO / Un tânăr s-a răsturnat cu tractorul într-o zonă montană dintre Bran și Zărnești. Salvamontiștii au intervenit pentru salvarea victimei, iar în sprijin a fost solicitat și elicopterul SMURD Brașov

Publicat

pe

De o misiune mai puțin obișnuită au avut parte salvamontiștii din Bran și Zărnești. În cursul zilei de miercuri un apel la 112 anunța că o persoană a fost rănită după ce s-a răsturnat cu tractorul într-o pădure din masivul Piatra Craiului. Salvatorii montani au plecat imediat către locul indicat, iar când au ajuns la fața locului au descoperit un tânăr rănit grav și au observat că tractorul pe care îl conducea ajunsese într-o râpă.

Publicitate

„Am fost solicitați prin apel 112, să intervenim în cazul unui tânăr, în vârstă de 35 de ani, care s-a răsturnat cu un tractor într-o zonă montană. situată foarte aproape de limita dintre UAT Bran și Zărnești. Existând suspiciuni de politraumatisme severe, cazul a necesitat intervenția mai multor structuri de urgență (Salvamont Bran, SMURD Zărnești), ulterior fiind solicitat și elicopterul POA Brașov, pentru extracția victimei din zona cu teren accidentat”, au declarat reprezentanții Salvamont Zărnești.

Victima a fost preluată de un echipaj SMURD și transportată de urgență la spital, acolo unde a rămas sub supravegherea medicilor. Pe lângă această intervenție, salvamontiștii din țară au mai avut ieri două misiuni în Caraș Severin – Muntele Mic și în județul Alba. În cazul acestor ultime intervenții au fost salvate 3 persoane. S-au mai primit 18 apeluri prin care se solicitau sfaturi și informații despre diferite trasee turistice din zona montană.

sursa foto: facebook.com / Salvamont Zărnești

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes