Connect with us
Publicitate

Eveniment

FOTO / Un tânăr din Braşov a fost „tâlhărit” de un urs

Publicat

pe

Actele și banii la control! De asta a avut parte, ieri, un tânăr de 20 de ani din Brașov care a fost „controlat” în rucsac de către o ursoaică cu trei pui, în timp ce vizita Lacul Sfânta Ana.

Actele la control! am putea spune, dar de data asta, din spusele tânărului acestea nu i-au fost cerute de către jandarmi ci pur și simplu i-au fost luate de către o ursoaică.

Un tânăr a sunat ieri, în jurul orei 16:30 la 112, pentru a anunța că un urs i-a luat rucsacul așezat jos pe iarbă, la liziera pădurii din apropierea Lacului Sfânta Ana, în acesta având actele și banii de vacanță.

Un echipaj de jandarmerie din cadrul Postului de Jandarmi Montan Băile Tușnad s-a deplasat de urgență în zonă, pentru a ajuta la găsirea și recuperarea bunurilor sustrase. Rucsacul rupt bucăți a fost găsit la aproximativ 30 de metri de locul unde a spus tânărul că l-a lăsat, din acesta fiind sustras doar un corn, în mod sigur motivul pentru care ursoaica cu trei pui i-a luat rucsacul.

Publicitate

Lângă rucsac se aflau actele și banii de vacanță ai tânărului, astfel că acesta își va putea continua vacanța, trecând pățania la lecții învățate: aveți grijă în permanență de bunurile dumneavoastră!

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes