Connect with us
Publicitate

Social

FOTO / Un stâlp s-a prăbușit, seara trecută, pe calea ferată. Circulația între Rupea și Cața a fost blocată vreme de câteva ore

Publicat

pe

Un tren internațional a fost blocat într-o gară din județul Brașov, vreme de câteva ore, după ce un stâlp s-a prăbușit peste calea ferată, între stațiile Rupea și Cața. Angajații de la CFR au lucrat la foc continuu pentru a redeschide circulația feroviară.

Personalul de intervenții al SRCF Brașov a acționat cu o drezină pantograf între stațiile Rupea și Cața, pentru îndepărtarea unui stâlp, care susținea linia de contact, prăbușit pe ambele linii de cale ferată. S-a acționat, într-o primă intervenție, pentru îndepărtarea stâlpului respectiv, de pe firul I, pentru a redeschide circulația, iar apoi angajații CFR au lucrat pentru înlocuirea și montarea unui alt stâlp pentru susținerea liniei de contact pe firul II.

Trenul internațional, care circula pe ruta București – Viena a rămas blocat în stația Cața, vreme de câteva ore. În jurul orei 21.00, a fost repus sub tensiune firul I de circulație, între Rupea și Cața, iar trenurile care treceau prin zonă și-au reluat cursele.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes