Connect with us
Publicitate

Eveniment

FOTO / Un kilogram de cannabis şi 50 de grame de cocaină descoperite de poliţiştii braşoveni. Trei traficanţi au ajuns în arest

Publicat

pe

Un kilogram de cannabis şi 50 de grame de cocaină au găsit poliţiştii braşoveni la o grupare formată din trei traficanţi de droguri. Drogurile au fost găsite în urma a şase percheziţii pe care DIICOT Braşov le-a făcut în Braşov şi Codlea. 

Publicitate

acţiunea poliţiştilor a început la Făgăraş, în 18 septembrie, unde poliţiştii au prins în flagrant una dintre persoanele bănuite, în timp ce se întorcea din Italia, având asupra sa 50 de grame de cocaină, pe care voia să le vândă. După ce inculpatul a fost prins, s-au făcut cele şase percheziţii, unde a fost găsit un kilogram de cannabis şi două cântare digitale cu care traficanţii cântăreau drogurile pe care mai apoi le vindeau.

„Din cercetări a reieșit că, în perioada august – septembrie 2022, persoanele bănuite ar fi comercializat droguri de risc (cannabis) și de mare risc (cocaină) consumatorilor din județul Brașov.”, a transmis IPJ Braşov.

Cei trei inculpaţi, cu vârste cuprinse între 20 și 30 de ani, au fost reţinuţi pentru 24 de ore în data de 18 septembrie. Pe data de 19 septembrie fiind sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Brașov, cu propunerea de arestare preventivă a acestora, pentru 30 de zile.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes