Connect with us
Publicitate

Sport

FOTO / Un jandarm din Brașov, pe podium la Campionatul de Judo al MAI. Lucian Șolga a câștigat medalia de bronz la categoria peste 35 de ani, 81 de kilograme

Publicat

pe

Palmaresul de medalii al jandarmilor brașoveni se mărește cu fiecare competiție la care iau parte cadrele militare. Cel mai recent rezultat a venit de la Campionatul de Judo al Ministerului Afacerilor Interne, care are loc, în aceste zile, în stațiunea Călimănești, din județul Vâlcea, unde s-au înscris peste 100 de sportivi din toate colțurile țării.

Publicitate

Lucian Șolga, angajat la Inspectoratului de Jandarmi Județean Brașov, a reușit să se claseze pe podium la competiția națională. Chiar dacă s-a aflat la prima participare la un astfel de eveniment, jandarmul brașovean a obținut medalia de bronz la categoria masculin, peste 35 de ani, 81 de kilograme.

Deși face parte din structurile MAI de numai doi ani, Lucian Șolga face sport de performanță de peste 30 de ani și are la activ multiple competiții câștigate, dar se laudă și cu un palmares impresionant de medalii și cupe. Succesul obținut la Campionatul Național de Judo al MAI îi dă putere să o ia de la capăt cu antrenamentele și să participe și la alte competiții unde speră să se claseze pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.

sursa foto: Jandarmeria Brașov

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes