Connect with us
Publicitate

Fapt divers

FOTO / Un jandarm braşovean va fi instruit la Școala Jandarmeriei Naționale Franceze

Publicitate

Publicat

pe

Locotenentul Balaban Marian, ofițer în cadrul Grupării de Jandarmi Mobile “Burebista” Brașov a fost selectat, în urma unui concurs, să participe ca reprezentant al Jandarmeriei Române la “Stagiul de formare a ofițerilor în cadrul Școlii de Ofițeri a Jandarmeriei Naționale Franceze (EOGN) din Melun, pentru 1 an.

Publicitate

„Pregătirea continuă constituie parte integrată a unui jandarm. Dovadă fiind ambiția colegului nostru care a absolvit Școala Militară de Subofițeri Jandarmi “Grigore Alexandru Ghica” din Drăgășani după care din dorința de autodepășire a continuat studiile Academiei de Poliție “Al. I. Cuza” din București.

Această școală este recunoscută pentru gradul de exigență în pregătire, nivelul ridicat de predare și expertiza profesională a instructorilor, fiind un simbol de excelență.

Experiența dobândită va aduce beneficii în primul rând colegului nostru, iar în al doilea rând această experiență acumulată va putea fi materializată în cadrul Grupării de Jandarmi Mobile “Burebista” Brasov și nu în ultimul rând, armei- jandarmi.”, a transmit Jandarmeria Braşov.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes