Connect with us
Publicitate

Prima pagină

FOTO / Un fost jucător al SR Braşov a debutat în Italia, la Lecce

Publicat

pe

Publicitate

După o perioadă de acomodare cu fotbalul din „cizmă”, tânărul Rareș Burnete a jucat primele minute în campionatul Primavera, în meciul câștigat de Lecce în deplasare la Pisa, cu scorul de 1-0! Trebuie remarcat că Rareș Burnete a devenit primul brașovean care evoluează oficial într-unul din cele mai renumite competiții de juniori U20.

“Sunt fericit pentru primul meu meci în culorile echipei Lecce. Aștept cu nerăbdare următoarele meciuri și sper că evoluțiile mele să fie din ce în ce mai bune și constante. Sunt bucuros că am ajuns la acest club și pe această cale țin să le mulțumesc familiei mele ,tuturor antrenorilor și oamenilor care m-au ajutat să devin persoana care sunt astăzi.” – a declarat Rareș Burnete.

Rareș a crescut alături de familia CS Colțea 1920 din 2015, după transferul de la FC Bența. S-a remarcat ca un atacant pur, un marcator autentic dar care s-a pus mereu în slujba echipei.

“În primul rând mă bucur pentru faptul că Rareș a reușit să demonstreze că este un fotbalist talentat și de mare perspectivă. El este foarte foarte ambițios, dornic să își urmeze și să își îndeplinească visul, și anume acela de a juca fotbal la un nivel înalt. Încă de la început m-a impresionat cu atitudinea din timpul antrenamentelor, din timpul meciurilor, cu faptul că era mereu prezent la ședințele de pregătire, era foarte implicat în antrenament, cu o dorință extraordinară de a progresa, de a își îmbunătăți nivelul, lucruri care l-au ajutat să crească în fiecare zi ca fotbalist. Pentru mine nu este o surpriză că a ajuns la un club important din Italia, este un jucator cu niște calități extraordinare. Eu unul îl văd în câțiva ani un lider al generație sale, mai are nevoie de puțin timp pentru a confirma, dar eu sunt sigur că va ajunge un fotbalist foarte valoros și care de ce nu, va reprezenta România cu cinste la un moment dat!” – Cătălin Suciu, antrenorul echipei CS Colțea 1920.

Publicitate

Înainte de transferul lui la Lecce, Rareș a jucat și câteva meciuri alături de SR Brașov.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes